AS-PROM logoMapa sajtaPretragaKontakt
srpski engleski
DOBANOVCI ZORA SYSTEM

U novoj industrijskoj zoni Beograda u Dobanovcima, „ASPROM“ je izgradio impozantni skladišno-poslovni centar na više hiljada kvadrata korisnog prostora. Ovaj mega centar čine hale izvedene u najsavremenijoj konstruktivno-građevinskoj tehnologiji uz primenu najmodernijih tehnoloških rešenja. „ASPROM“ je primenio tehnologiju izrade montažnih masivnih betonskih nosača i kontrukcije razvijene u sopstvenim pogonima.

Pored izgradnje mega objekata „ASPROM“ je izveo i složene hidro i elektroinstalacione radove kao i kompletnu putnu saobraćajnu infrastrukturu. Na delu jedne hale projektovan i izveden je poslovno-upravni centar sa P+2 nivoa. Ovaj deo gabarita treitran je fasadom od alu-bonda sa izvedenim enterijerima u reprezentativnim oblikovanim formama i materijalima. Na ukupno ivedenim različitim i najsloženijim radovima „ASRPOM“ je potvrdio stečeni i pritznatni renome Izvođača.


reference
reference
reference
reference
  
SLOBODNA ZONA

Na lokaciji kule "Beograd" u tzv "Slobodnoj Zoni" izgradili smo i građevinski opremili više skladišno- upravnih objekata. Svi objekti različitih kapaciteta i gabarita povezani su internim saobraćajnicama i projektovanom infrastrukturom koja je takođe u potpunosti delo "ASPROMA"

reference
reference
reference
reference

VRČIN HALE I SKLADIŠTA

U naselju Vrčin, nadomak Beograda izgradili smo I infrastrukturno povezali veći broj skladišno-poslovnih objekata. Objekti se razlikuju po projektovanoj arhitekturi I gabaritima ali kao I uvek prisutna je prepoznatljivost u ASPROM kvalitetu realizacije I gradnje.

reference
reference
reference


Pozivamo sve korisnike-vlasnike parcela koji žele da se na njihovoj parceli grade stambeno poslovni objekti sa valjanom dokumentacijom, kvalitetnom gradnjom i gde će se ugovoreno i rečeno poštovati!
- DOBANOVCI ZORA SYSTEM
- SLOBODNA ZONA
- VRČIN HALE I SKLADIŠTA
ASprom d.o.o.
Beogradska 28b, 11224 Vrčin, Srbija

Tel: +381 11 2457 064, 805 39 20
344 81 55, 344 80 60
Fax: +381 11 805 39 19, 3448155

E-mail: office@asprom.rs

BGSVETIONIKBGS CMS