AS-PROM logoMapa sajtaPretragaKontakt
srpski engleski
AS PROM
Razvoji put preduzeća "Asprom" vezan je za STR Mini market "Smiljana" koji je 1985. godine osnovao g-din Stevan Alavanja i koja je početkom 1990. godine prerasla u preduzeće za proizvodnju, promet i usluge na veliko i malo.

"Asprom" je postao poznati i priznati proizvoÄ‘ač kvalitetne pune opeke dimenzija 250*120*65mm čija proizvodnja je organizovana u ciglani u Beogradskoj ul. broj 67 u Vrčinu. U najskorije vreme, ovo renomirano preduzeće ponudiće tržištu giter blokove, te jedinstveni i potpuno nov proizvod: podne opeke.

Preduzeće „ASPROM“ osnovao je G-din Stevan Alavanja 1989. Godine. U godinama koje su sledile preduzeće je izraslo u kompleksnu i preznatu organizaciju. Počeci su vezani za promet usluga na veliko i malo da bi tokom razvojnih godina postalo složena organizacija sa polivalentnim sadržajem i aktivnostima. U svim angažovanim delatnostima i poslovima postizali smo izuzetne rezultate koji nas izdvajaju i čine prepoznatljivim. U našem sastavu imamo više sadržaja i prozvodnih pogona koje jednako kreativno i kvalitetno razvijamo, građevinarstvo i to nisko i visokogradnju, trgovinu i ugostiteljstvo.

Ovjekti koje smo izvodili odlikuju se izuzeznim kvalitetom kako korišćenih materijala tako i realizacijom i profesionalnim odnosom prema ugovorenim obavezama i Investitorima.

Građevinarski opekarski proizvodi koji se rade u našim pogonima visoko su cenjeni jednako kao i objekti nisko i visokogradnje ili pak usluge u našim ugostiteljskim objektima. Ovde nije kraj priče o firmi „ASPROM“, naime uz „mlade snage“ visokoobrazovanih kadrova nastojimo da sve dosad stečeno uskladimo sa optimalnim potrebama tržišta i zahtevima naših korisnika i Investitora, uvek poštujući tradicionalni odnos, uzajamno poverenje i zadovoljstvo.


Pozivamo sve korisnike-vlasnike parcela koji žele da se na njihovoj parceli grade stambeno poslovni objekti sa valjanom dokumentacijom, kvalitetnom gradnjom i gde će se ugovoreno i rečeno poštovati!
- DOBANOVCI ZORA SYSTEM
- SLOBODNA ZONA
- VRČIN HALE I SKLADIŠTA
ASprom d.o.o.
Beogradska 28b, 11224 Vrčin, Srbija

Tel: +381 11 2457 064, 805 39 20
344 81 55, 344 80 60
Fax: +381 11 805 39 19, 3448155

E-mail: office@asprom.rs

BGSVETIONIKBGS CMS